Hvala, ker si tu!

Živijo! Sploh ne veš, kako hvaležna sem, da si se znašla_el tukaj, na tej strani. Komaj čakam, da se spoznava in se veselim, da postaneš del naše zgodbe, našega pisanega mozaika.

To sem jaz, Mojca, obraz za Your Soul Time. Spodaj na sliki zraven mene je mož Jure, da še njega spoznaš. Že nekaj let svoje življenje redno bogatim s trenutki meditacije in sproščanja ob kristalih in kadilih, ki nam jih podarja narava.

Your Soul Time sem ustvarila zate, ki iščeš vsakodnevni odmik iz nepredvidljivega sveta. Upam, da tudi ti najdeš nekaj zase in želim, da ti uporaba teh darov v tvoje življenje vnese dobro življenjsko energijo.

Nekaj malega o Your Soul Time

Your Soul Time je luč ugledal meseca 8. decembra 2020, ko smo bili vsi med epidemijo zaprti med štiri stene naših domovanj in meje naših občin.

V teh občutkih utesnjenosti sem se še bolj zatekala k meditaciji in sproščanju, to izkušnjo pa so mi lepšali kristalli in kadila. "Verjetno nisem edina, ki išče pobeg iz naše trenutne realnosti," sem si rekla in skupaj z možem Juretom ustvarila Your Soul Time.

Potreba po kotičku in skupnosti, kjer si delimo to globoko ljubezen do kristalov, kadil in notranje rasti je bila očitno več kot potrebna, o čemer je pričala naša hitra rast. 

Na prvo obletnico naše spletne trgovine pa je luč ugledala še prva fizična trgovina v Ljubljani, ki je kmalu postala oaza miru in sproščanja sredi kaotičnega mesta. 

Hvaležna sem vsak dan za vse vas, ki ste del naše zgodbe, tako ali drugače. Še vedno mi je neverjetno koliko prijateljstev smo stkali skupaj, kako se skupaj razvijamo.

Hvala. 

O naši ekipi

Ker smo želeli nuditi pomoč in podporo vsakemu, s katerim se na naši poti srečamo, smo morali poiskati tudi prave ljudi, ki so postali poglavitni del Your Soul Time.

V naši trgovini lahko tako srečaš in za rokav pocukaš čudovite članice naše ekipe: Simono, Matejo ter Lano. Vsaka od njih v Your Soul Time prinese tudi svoje barve in energijo, brez katerih Your Soul Time ne bi bil to, kar je.

Tu so zate, da ti pomagajo in svetujejo, ali pa zgolj namenijo uho. 

Od kje prihajajo naši kristali in kadila?

Kristali in kadila so čudovito darilo narave nam, vendar stojimo za tem, da jih moramo pridobivati na naravi prijazen način.

Že od nekdaj se pri Your Soul Time trudimo, da so naša kadila etično in trajnostno pridelana, kristali pa naravni in pridobljeni na etičen način.

Ponosni smo, da sodelujemo z dobavitelji, ki si ta pogled na to situacijo delijo z nami. Sodelujemo namreč z dobavitelji, ki rudnike in pogoje v njih redno pregledujejo, da ne prihaja do izkoriščanja delovne sile. 

Prav tako lahko ta trenutek v naši spletni trgovini najdeš ogromno kristalov, ki smo jih kupili direktno od rudarjev iz Brazilije, Maroka, Indije, Madagaskarja. Sodelujemo z ljudmi, ki živijo za tovrstno delo in si drugačnega življenja več ne znajo predstavljati. 

Če bi rad_a izvedela še več o tem, nas kontaktiraj (vedno z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja) ali pa pokukaj naš Instagram Highlight, kjer v seriji videov pokažemo pridobivanje naših kristalov iz Brazilije - od izkopa, obdelave in vse do pošiljanja v Slovenijo. 

Želiš vedeti še več?

Če te naša zgodba še podrobneje zanima, nam lahko pošlješ sporočilo in povprašaš o podrobnostih, ali pa pokukaš na spodnje povezave. 

Podcast Lovim Ravnotežje® (Nina Gaspari), Epizoda 65: YOUR SOUL TIME – KAKO Z NARAVO V SVOJ DOM PRIVABIŠ DOBRO IN ODŽENEŠ SLABO ENERGIJO

Podcast Lovim Ravnotežje® (Nina Gaspari), Epizoda 108: MOJCA MARŠ ŽOVE (YOUR SOUL TIME) – O PODJETNIŠKI RASTI, STRAHOVIH IN SKORAJŠNJI OTVORITVI TRGOVINE V LJUBLJANI

Podcast Lovim Ravnotežje® (Nina Gaspari), Epizoda 142: MOJCA MARŠ ŽOVE (YOUR SOUL TIME) - IZZIVI BLISKOVITE RASTI PODJETJA V NEGOTOVIH ČASIH IN VPLIV ODPRTJA FIZIČNE TRGOVINE NA RAST PRIHODKOV

Marketing Magazin: Your Soul Time - ČAS ZA DUŠO – IN ZA DOBER POSEL

Ljubljanainfo: Your Soul Time - Ščepec čarobnosti sveta kristalov in kadil odslej tudi v Ljubljani