Prostor z dobro energijo

Organizacija nepozabnega dogodka se začne z dobrimi prostori. Ravno prostor je tisti, ki bo na obiskovalcu pustil prvi vtis. Naj ta vzame sapo.

V prvem nadstropju trgovine Your Soul Time se nahaja velik prostor, podprt z dobro energijo, odličen za izvedbo dogodkov in delavnic.

Prostor je odprt in prilagodljiv. Za potrebe dogodkov, kot so joga delavnice ali zvočne kopeli, lahko pohištvo umaknete in prostor odprete za lažje premikanje. V primeru, da bodo vaši udeleženci sedeli, pa lahko mize (trenutno imamo 2 večji in 3 manjše) prilagodite potrebam primerno. Na voljo je tudi 15 stolov.

V prostoru se nahaja klima, ki poleti hladi, pozimi pa lahko greje. Na voljo je tudi manjša kuhinja ter sanitarije. Prostor se profesionalno očisti vsak drug teden, da zagotovimo visoko čistočo ter da se lahko v prostoru dobro počutite.

Pred prostori je brezplačno parkirišče za približno 6-8 avtomobilov. Ker se prostor nahaja v industrijski coni, je po predhodnem dogovoru na voljo tudi več parkirišč za potrebe vašega dogodka.

Dogodek lahko izvedete v času odprtja naše trgovine, po predhodnem dogovoru pa nudimo tudi možnost uporabe v času, ko je trgovina zaprta. 

Na voljo imate tudi nekaj kadil, ki jih lahko pred ali med dogodkom uporabite in z njimi prečistite prostor in pripravite obiskovalce na nepozabno doživetje.

Po potrebi nudimo tudi najem večjih kosov kristalov iz naše celotne ponudbe, da bo vaš dogodek še dodatno energijsko napolnjen.

Veseli bomo, če bomo lahko nekaj čarobnosti ustvarili skupaj z vami.

Povpraševanje za vaš dogodek nam pošljite spodaj.

 

Kontaktiraj nas