Praznujemo 10.000 sledilcev na Instagramu! Hvala vam!

Praznujemo 10.000 sledilcev na Instagramu! Hvala vam!

Zgodovina in kulturni pomen kadil Branje Praznujemo 10.000 sledilcev na Instagramu! Hvala vam! Št. minut: 2 Naprej Kristali za zaščito in odganjanje negativne energije

Your Soul Time, vaše zatočišče pred kaosom tega sveta, vaša ozaza in dobre energije, je pravkar presegla izjemen – 10.000 sledilcev na Instagramu!

To potovanje je bilo nič manj kot čarobno, in za to se moramo zahvaliti vam - naši čudoviti skupnosti.

Od samega začetka je bilo naše poslanstvo ustvariti prostor, kjer lahko vsakdo začuti moč in čarobnost kristalov ter pomirjujoče lastnosti kadil.

Vaša podpora, sodelovanje in povratne informacije so nam pomagale rasti in se razvijati v več kot le trgovino – postali smo čudovita skupnost somišljenikov, združenih v ljubezni do mističnega in čarobnega, predvsem pa v skrbi zase.

Doseganje 10.000 sledilcev je dokaz o moči naše skupnosti. Vsak všeček, komentar in deljenje je bil korak k ustvarjanju tega čudovitega prostora, kjer lahko vsi delimo našo ljubezen do kristalov, kadil in ostalih čudovitih izdelkov.

Globoko smo hvaležni za ljubezen in podporo, ki ste nam jo pokazali – bodisi ste z nami od začetka ali ste se pravkar pridružili naši poti.

Praznujemo z vami

Ta mejnik bi vsi mi radi popraznovali skupaj z vami. Kot znak naše hvaležnosti z veseljem naznanjamo posebno darilo.

Vsakemu naročilu (bodisi na spletu ali v naši fizični trgovini), oddanemu do nedelje, 28.1.2024 do 23:59, bomo dodali brezplačno darilo – posebno omejeno izdajo naše priljubljene ritualne kopalne soli/pilinga.

Ta ekskluzivna mešanica, ljubeče ustvarjena z namenom in skrbjo, je naš način, da rečemo hvala in ti pomagamo pri ustvarjanju novih pomirjevalnih ritualov. 

Še enkrat iskrena hvala vsakemu od vas. Vi ste srčni utrip Your Soul Time. Vaše zgodbe, izkušnje in deljena ljubezen do čarobnega so bile stalni vir navdiha za nas.

Na tej poti obljubljamo, da vam bomo še naprej prinašali kakovostne izdelke, predvsem pa skupaj z vami tkali tesne odnose.

Ne pozabi, to posebno darilo je na voljo le omejen čas. Obišči našo spletno stran ali stopi v našo fizično trgovino, da raziščeš našo zbirko in prejmeš svoje darilo.

Hvala, da si del naše poti.

Z ljubeznijo, Your Soul Time. 🌟✨

Pusti komentar

Vsi komentarji so pred objavo moderirani.

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.