Vsa naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, bodo odposlana isti dan! ✨ Naročila nad 50€ = Brezplačna poštnina! Vsa naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, bodo odposlana isti dan! ✨ Naročila nad 50€ = Brezplačna poštnina!

Moja košarica (0)

Pokliči
+386 31 697 994
Kontakt
hello@yoursoultime.si
Informacije o trgovini

PON - PET: 13:00 - 18:00

SOB: 12:00 - 16:00

Navodila za pot

Litostrojska Cesta 40,

1000 Ljubljana

Litostrojska Cesta 40,

1000 Ljubljana

PON - PET: 13:00 - 18:00

SOB: 12:00 - 16:00

Kako izbrati pravi kristal zase?
· · Komentarjev

Kako izbrati pravi kristal zase?

· · Komentarjev

Ko v življenju naletimo na izzive ali pa iščemo podporo pri doseganju naših ambicij, nam lahko kristali priskočijo na pomoč.

Ti čudoviti darovi narave oddajajo vibracije, ki blagodejno vplivajo na naše telo in misli, hkrati pa nam s svojimi magičnimi močmi pomagajo rešiti morebitne težave, vlijejo energijo, ali pa nudijo podporo pri manifestaciji naših sanj.

Velikokrat pa ravno široka izbira kristalov marsikomu onemogoči vstop v ta prečudovit svet magičnih kamnov. Ravno zato smo zate pripravili vodič, ki ti bo pomagal najti tisti pravi kristal, ki ti je namenjen.

1. Izvedi samorefleksijo

Tvoje popotovanje naj se začne z nekaj trenutki, ki si jih vzameš zase. Predvse vzami kos papirja in zapiši odgovore na naslednja vprašanja: Kako se trenutno počutim? Česa mi primanjkuje? Kateri so moji največji izzivi? Kje potrebujem pomoč?

 Naj bodo tvoji odgovori na ta vprašanja svetilnik, ki te bo vodil po poti izbire pravega kristala.

2. Sprehodi se po trgovini

List, ki si ga popisal/a v prejšnjem koraku, imej ves čas izbire kristala pred sabo. Izberi trgovino, za katero veš, da nudi široko izbiro visokokakovostnih kristalov in se po njej sprehodi.

Prav tako je dobro, da kristal kupuješ iz trgovine z dobro energijo, saj bo tvoj bodoči kristal v tistem okolju preživel kaj nekaj časa.

Če gre za fizično trgovino, poskusi kamen vzeti v roke. V primeru spletne trgovine pa se virtualno sprehodi po ponudbi kristalov in pozorno opazuj kristale. Opisi še niso pomembni.

3. Začuti kristal

Kristale intuitivno opazuj. Osredotočaj se na njihove oblike, barve, občutke, ki jih čutiš ob opazovanju specifičnega kristala. Poskusi kristal začutiti v svoji roki in se osredotočaj na tisti občutek.

Vsak kristal ima svoje metafizične lastnosti, ki pa naj bodo vodilo, a ne pravilo. V tej točki se je bolje prepustiti svojim intuitivnim občutkom.

4. Sledi intuiciji

Zlato pravilo izbire kristalov: Kristala ne izbereš ti, kristal izbere tebe. Zato se v svojem procesu izbire prepusti toku.

Intuicija je čudežna moč, ki jo je težko razložiti. Zaupaj vase in prisluhni glasu kristalov. Tisti, ki te pokliče, ti je namenjen, četudi včasih v tistem trenutku tega občutka ne znaš čisto opisati. To je čarobnost kristalov.

5. Energetsko čiščenje kristalov

Ko svoj kristal prejmeš domov, ga energetsko očisti in pripravi na uporabo. Za energetsko čiščenje kristalov priporočamo beli žajbelj — zvitek belega žajblja počasi prižgeš nad svečo, nato pa svoj kristal “oviješ” v dim, ki ga zvitek oddaja.

Trdnejše in neporozne kristale lahko energetsko očistiš tudi pod tekočo vodo. Med kristali, ki niso primerjeni za tovrstno čiščenje, pa so: Selenit, Hematit, Azurit, Hrizokola, Desert Rose …

6. Polnjenje na lunini svetlobi

Po energetskem čiščenju kristalov je dobro kristal napolniti. Najboljši in najbolj varen način polnjenja kristalov je na mesečini.

Kristal zvečer odnesi na prosto in ga položi na varno podlago. Čez noč ga pusti zunaj, da ga magična mesečina napolni in pripravi na uporabo.

7. Polnjenje z namerami

Zjutraj svoj kristal odnesi notri in ga napolni z namerami. Kristal položi in stisni v svojo dlan ter se vprašaj: Kaj želiš od kristala? Kateri so tisti izzivi, pri katerih želiš, da ti kristal pomaga?

Z namerami svoj kristal “sprogramiraš”, da bo služil točno temu namenu in ti nudil vso oporo, ki jo potrebuješ.

Pokukaj našo kolekcijo kristalov.